Soita 050 300 7522 taiVaraa aika verkossa
Avoinna tänään 8-21

newHampaiden valkaisu

Mitä on hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on kosmeettinen käsittely hampaille, jossa hymyalueen neljä tai viisi hammasta keskeltä lukien oikealle ja vasemmalle, ylhäältä ja alhaalta vaalennetaan. Valkaisu tehdään vain hampaiden etupinnoille.

Valkaisu tehoaa vain hampaisiin, ei paikkoihin, tekohampaisiin, kuoriin, posliiniin, jne. eikä kuolleeseen hampaaseen tai myöskään hammaskiveen.

Hampaat vaalennetaan käyttämällä natriumkarbonaattia, joka yhdessä syljen kanssa on erittäin tehokas vaalennusaine joka vaalentaa hampaan pinnassa, kiilteessä olevat värjäytymät nopeasti ja tehokkaasti. Valkaisugeelimme pohjana ovat kasvi- ja mineraaliuutteet, kuten aloe vera-, natriumfluoridi-, kamomilla- ja kranaattiomenauutteet. Natriumkarbonaatti myös neutralisoi suun happamuutta ja on antiseptinen aine joka auttaa vähentämään tulehduksia suussa.

Koska peroksidia ei vapaudu valkaisugeelistä kuin 0,01% on toimenpide täysin kivuton ja turvallinen sekä hampaille että ikenille.

Hampaiden valkaisussa käytetään LED-valoa tehostamassa ja nopeuttamassa prosessia. Käytettävästä valkaisugeelistä johtuen käytämme sinistä kylmää LED-lamppua, joka tuottaa vaaditulla aallonpituudella olevaa valoa. Tämänkaltaisia LED-valoja käytetään sekä hoitoloissa että hammaslääkäreissä sen toimivuuden ja turvallisuuden takia. LED-valoa kutsutaan jossain ”kylmälaseriksi”. Tämä on harhaanjohtava käsite, sillä kyseessä on kaksi aivan erityyppistä valoa.

Hoitotoimenpide, kesto noin 60 minuuttia

Hoitotoimenpide, kesto noin 60 minuuttia

 1. Asiakkaan kanssa käydään läpi hoitoon liittyvät toimenpiteet ja mahdolliset esteet hoidolle (ks. alla)
 2. Tarkistetaan hampaiden sävy ennen hoitoa yhdessä asiakkaan kanssa hampaiden sävykartan avulla. Lähtötaso merkitään muistiin asiakaslomakkeeseen
 3. Asiakkaan hampaista puhdistetaan pinnat siihen suunnitellulla aineella, joka ei sisällä myrkyllisiä tai hiovia aineita
 4. Valkaisugeeli joko levitetään suoraan hampaisiin, tai käytetään hammasmuottia johon valkaisugeeli laitetaan, jonka jälkeen muotti laitetaan suuhun
 5. LED-valo asetetaan potilaan suun eteen ja annetaan vaikuttaa 15minuuttia
 6. 15 min kuluttua suu huuhdellaan ja tarkistetaan saavutettu valkaisu, joka kirjataan asiakaslomakkeeseen
 7. Toistetaan kohdat 3-6 kaksi kertaa tai kerran mikäli asiakas haluaa, kun hänen toivomansa vaaleus on saavutettu
 8. Lopuksi tarkistetaan saavutettu vaalennustulos yhdessä asiakkaan kanssa ja kirjataan asiakaslomakkeeseen
 9. Jälkihoito-ohjeet ja jälkihoitotuotteet käydään läpi asiakkaan kanssa, jotta hoidolla saavutettu lopputulos ei vahingoitu ja kestää mahdollisimman pitkään

Käyttämällämme valkaisugeelillä saadaan valkaistua hampaita tyypillisesti 9 – 10 astetta (todellisia hoitotuloksia, hampaiden värisävy tarkistetaan aloittaessa ja hoidon aikana sekä hoidon valmistuttua yhdessä asiakkaan kanssa). Lopputulokset vaaleuden ja sen keston suhteen ovat yksilöllisiä.

Asiakas voi palata normaaleihin ruoka- ja juoma tottumuksiin 24h kuluttua hoidosta.

Ensimmäisen kolmen tunnin jälkeen hoidosta ei saa nauttia kuin vettä, sen jälkeen tulee välttää värjääviä juomia ja ruoka-aineita 24 tuntia. Tarkemmat tiedot jälkihoito-ohjeessa.

Tulosten kestävyys riippuu kolmesta päätekijästä

 1. Hampaiden kiilteen huokoisuus (yksilöllinen ominaisuus)
 2. Ruoka – ja juomatottumukset, sekä tupakointi ja nuuskan käyttö
 3. Jälkihoitotuotteiden käyttö (Clean&White Fusion ja Whitening Pen)

On luonnollista, että hampaat tummuvat hiljalleen hoidon jälkeen. Hampaiden säilyttämiseksi halutun värisinä tarvitaan ajoittain toistokäsittelyjä. Paikallisiin tummentumiin voidaan käyttää Whitening Pen valkaisukynää, jota voi käyttää itse kotona. Henkilökunta opastaa kotihoitotuotteiden käytössä.

Kenelle valkaisuhoito sopii

Valkaisuhoito sopii kaikille joilla on perusterve suu.

Valkaisuhoidon esteet

 • Hoitamattomat reiät valkaistavilla pinnoilla ja vertavuotavat ikenet sekä paljastuneet hampaan juuret ovat este hoidolle (harjauksen yhteydessä hieman verta vuotava ien ei ole este hoidolle, ellei kyseessä ole iensairaus).
 • Hammasrautojen poiston jälkeen tulee odottaa n. 6kk tai kunnes hammassementin jäämät ovat poistuneet.
 • Lävistykset tai muut suussa olevat metalliesineet tulee poistaa ennen hoitoa.
 • Valkaisua ei tehdä alle 16-vuotialle, eikä raskaana oleville tai imettäville. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella. Suosittelemme suuhygienistillä käyntiä ennen valkaisuhoitoa

Kaikki valkaisussa käytettävät aineet toimittaa Beaming White, joka on maailman johtava peroksidilla tai ilman olevien valkaisugeelien ja valkaisulaitteiden valmistaja sekä myyjä. Tuotteet valmistetaan USA:ssa ja ovat tutkitusti turvallisia, sekä täyttävät EU:n asettamat vaatimukset valkaisutuotteille. Beaming White toimittaa valkaisutuotteita hammaslääkäreille ja hoitoloihin, sekä kotihoitotuotteita kaikkialle maailmaan.

www.beamingwhite.com

Hampaiden valkaisu lyhyesti

 • Kivuton, ei vihlontaa
 • Turvallinen, ei vaurioita kiillettä tai ientä
 • Tyypillisesti 9-10 astetta valkoisemmat hampaat
 • Kestävät tulokset
 • Sopii kaikille joilla on perusterve suu
 • Nopea, hoidon kesto noin 60 minuuttia
 • Nopea palautuminen, jo 24h kuluttua voitte palata normaaleihin ruoka- ja juomatottumuksiin

Hinnasto

 Arkisin 
  
 08:00-09:0079,-
 09:00-10:0079,-
 10:00-11:0089,-
 11:00-12:0099,-
 12:00-13:00109,-
 13:00-14:00119,-
 14:00-15:00129,-
 15:00-21:00139,-
  
 La ja su
 
 Kaikki ajat
139,-